- 110 g caşcaval
- 180 g făină
- 60 g pulbere de migdale
- 90 g unt topit
- 2 ouă
- 4 bucăţi de roşii marinate în ulei de măsline
- busuioc
Preparare
Se amestecă făina şi praful de migdale. Se adaugă sare şi piper. Se încorporează untul topit, ouăle bătute ca la omletă şi 50 ml de apă. Se amestecă până se obţine un aluat moale.
Se adaugă roşiile tocate, caşcavalul tăiat în felii subţiri şi busuiocul tocat mărunt. Se împarte acest amestec în matriţe pentru a financiare şi coace 20 de minute în cuptor.
Se servesc calde, cu o salată asezonată cu oţet balsamic.
Caşcavalul poate fi înlocuit cu emmentaler, edam, gouda sau reblochon
This entry was posted
on duminică, 14 martie 2010
at 23:10
and is filed under
aperitive,
brânză,
franţuzească
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.