Deunăzi am dat peste câteva notiţe ale bunicii şi mi-am amintit cu ocazia asta de o reţetă delicioasă: mămăligă cu şuncă afumată la cuptor.
Într-un vas uns cu ulei sau cu unt se intercalează straturile de mămaligă, de telemea şi feliile de şuncă afumată. Deasupra se pun cubuleţe de unt şi se dă apoi la cuptor să se rumenească.
Poftă bună!
- 200 g şuncă afumată
- 300 g telemea de vacă
- mămăligă
- 100 g unt
- 2 linguri de ulei
Într-un vas uns cu ulei sau cu unt se intercalează straturile de mămaligă, de telemea şi feliile de şuncă afumată. Deasupra se pun cubuleţe de unt şi se dă apoi la cuptor să se rumenească.
Poftă bună!
This entry was posted
on joi, 11 martie 2010
at 16:03
and is filed under
brânză,
mămăligă,
românească
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.