Fasole Dhansak

Posted in , , ,

  • 400 g fasole roşie
  • 600 g roşii tocate
  • 100 g linte
  • 200g ciuperci feliate
  • o vânătă
  • un cartof
  • doi morcovi
  • o ceapă tăiată julien
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • ulei
  • ghimbir
  • 2 linguriţe curry
Preparare

Fasolea, lăsată la înmuiat cu o zi în urmă, se pune la fiert.
Între timp, vânăta, cartoful şi morcovii se taie cubuleţe şi se fierb 10 minute în apă fierbinte, apoi se scurg.
Se călesc ceapa şi usturoiul în ulei timp de 5 minute până se înmoaie şi se adaugă ghimbirul, curry-ul şi piureul de roşii. Se ţine pe foc 5 minute.
Lintea se fierbe în apă fierbinte circa 10 minute, după care se pun şi restul îngredientelor, cu excepţia fasolei şi se fierb într-o oală acoperită timp de 15 minute.
La final, se adaugă fasolea şi se mai ţine la fiert circa 5 minute.

This entry was posted on marți, 30 martie 2010 at 16:43 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Aukro.ro