File de porc cu caşcaval şi kiwi proaspăt

Posted in , , , ,

Vă propun o reţetă delicioasă, franţuzească, nepretenţioasă... Sau cum poţi pregăti muşchiuleţ de porc în 10 paşi.

  • 800 g muşchiuleţ de porc
  • 2 cepe
  • 1 kiwi
  • 30 g unt
  • 1 pahar vin roşu
  • 6-8 felii de caşcaval
  • sare, piper

Preparare

1. Se toacă ceapa.
2. Se curăţă fructul de kiwi şi se taie în felii subţiri.
3. Carnea se taie în felii groase de aprox. 3 cm. Se asezonează.
4. Se pune ceapa la călit în unt.
5. Se adaugă feliile de muşchi şi se prăjesc timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
6. După ce se scot, se menţin la cald.
7. Se toarnă vinul în tigaie, peste ceapa călită, şi se fierbe până se îngroaşă sosul.
8. Şe pun feliile de muşchiuleţ într-o tavă, iar deasupra se pune câte o felie de kiwi şi caşcavalul feliuţe sau ras.
9. Se ţine la cuptor până se înmoaie caşcavalul.
10. Se serveşte cald, însoţit de sosul de vin.
Bon appétit!

This entry was posted on miercuri, 24 februarie 2010 at 20:07 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

suna f apetisant, am sa incerc reteta...in 10 pasi :)

12 ianuarie 2011 la 12:16

Trimiteți un comentariu

Aukro.ro