Sushi cu mango şi orez

Posted


Astăzi vă propun o reţetă uşoară, cât ai citi un haiku de Masaoka Shiki.

Ingrediente:

Orez bob-cu bob 200g
apă suficientă pentru a acoperi
65ml lapte de cocos
1 linguriţă de zahăr
¼ linguriţă de sare

  1. Se ţine orezul în apă timp de o oră.
  2. Se fierbe orezul la abur şi se adaugă laptele de cocos amestecat cu zahărul şi cu sarea.
  3. După ce se amestecă bine, se lasă orezul timp de 30 minute într-un vas acoperit.
  4. Formaţi bilute mici de orez pe care le ormaţi cu felii subţiri de mango. Fructul de mango trebuie sa fie bine copt.
  5. Se serveşte cu sos de nucă de cocos.
Cu soarele în spatele
o călătorie monahală
înaltă cât un deşert

This entry was posted on marți, 8 noiembrie 2011 at 13:27 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Aukro.ro