undefined
undefined
Sushi cu mango şi orez
Astăzi vă propun o reţetă uşoară, cât ai citi un haiku de Masaoka Shiki.
Ingrediente:
Orez bob-cu bob 200g
apă suficientă pentru a acoperi
65ml lapte de cocos
1 linguriţă de zahăr
¼ linguriţă de sare
- Se ţine orezul în apă timp de o oră.
- Se fierbe orezul la abur şi se adaugă laptele de cocos amestecat cu zahărul şi cu sarea.
- După ce se amestecă bine, se lasă orezul timp de 30 minute într-un vas acoperit.
- Formaţi bilute mici de orez pe care le ormaţi cu felii subţiri de mango. Fructul de mango trebuie sa fie bine copt.
- Se serveşte cu sos de nucă de cocos.
o călătorie monahală
înaltă cât un deşert
This entry was posted
on marți, 8 noiembrie 2011
at 13:27
. You can follow any responses to this entry through the
comments feed
.